Wij zitten niet stil

In deze tijd hebben wij zeker niet stilgezeten. Volledig voorzien van een nieuwe website en een nieuw boekingssysteem, trappen wij hopelijk snel af! Ook onze artiesten hebben afgelopen periode een aantal leuke opdrachten mogen uitvoeren. Via online platforms en live streams zijn zij toch bezig gebleven en hebben ze hun fans bereikt.

Achter de schermen is er flink doorgewerkt. Wij maken voortaan gebruik van een gloednieuw boekingssysteem en een prachtige website. Onze werknemers hebben hier met veel plezier hard aan gewerkt. En het resultaat mag er wezen! Wij zitten dus startklaar om nieuwe boekingen aan te nemen.

Ondanks de vreemde tijd waarin we leven hebben onze artiesten een aantal leuke gigs mogen doen. Onze eigen DJ Coenio en Tim Douwsma hebben een geweldige livestream show neergezet in samenwerking met Hans Klok en O’G3NE, voor de uitreikingen van de T-Mobile awards voor ondernemers. Veul Gère verzorgde een gave livestream genaamd “Veul Gère in Concert” die door bijna 10.000 man is bekeken. Ook de Buren van de Brandweer en Wilbert Pigmans  waren erbij. Frank Smeekens en Alex verzorgden en verzorgen nog steeds leuke livestreams op hun facebookpagina die gratis kunnen worden bekeken. Al met al, we zitten samen niet stil en zijn klaar om terug te gaan naar normaal !!!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 

 

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

  • Breed scala aan artiesten
  • Ontvang direct een reactie
  • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
  • Altijd de laagste prijs garantie