Uniek nieuw horeca concept ‘Loslopend Wild’ en single Buren van de Brandweer & DJ Maurice

We lanceren een uniek nieuw concept voor de horeca ‘Loslopend Wild’ & de Buren van de Brandweer brengen in samenwerking met DJ Maurice een nieuwe single uit.

We lanceren een nieuw en uniek concept voor de horeca: ‘Loslopend Wild’. Loslopend Wild in combinatie met Flügel: dat wordt een groot feest! Samen met Bass Chaserz duiken we in de wondere wereld van de jungle én gaan we op jacht naar de ultieme feest beleving! Dierenmaskers voor het publiek, shotkaarten aan de bar en een gehele truss kooi (voorzien van banners) bij de ingang, is iets wat dit thema concept compleet maakt! Promotie nodig? Geen probleem. Het Loslopend Wild concept geeft je allerlei socialmedia assets waarmee je uit de voeten kunt komen!

GOOI DE HANDJES MAAR IN DE LUCHT. DE TRACK “HANDS UP” IS VANAF NU OVERAL TE STREAMEN!
Handjes omhoog want jij kunt de nieuwe plaat van de Buren van de Brandweer samen met DJ Maurice overal streamen! Het werd tijd om “Hands Up” in een nieuw jasje te steken in samenwerking met deze Après-ski legende. Gooi hem in je playlist of stream hem via al onze kanalen! Hands up baby!

 

 

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

  • Breed scala aan artiesten
  • Ontvang direct een reactie
  • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
  • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking