Tim Douwsma

0
Price
From€1.995
Price
From€1.995
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5139

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Tim Douwsma boeken?

Wilt u Tim Douwsma boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Tim Douwsma vindt u op deze pagina. Wilt u Tim Douwsma direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Tim Douwsma is al vanaf 2007 na zijn deelname aan “So you wanna be a popstar” een graag geziene gast in televisieland. In 2009 scoort hij met zijn single “Wil je bij me blijven slapen”. In 2012 doet hij mee aan het nationaal Songfestival en in 2015 zien we hem in de musical Grease.

Buiten zijn succesvolle carrière als presentator voor bijvoorbeeld AVROTROS en Zapp gaan we ons in 2018 richten op zijn zangcarrière. Het begon al in 2017 met een duet single met Henk Dissel getiteld “Het Gevoel” en nu in 2018 liggen er 3 knallers van hits gereed. De eerste single hiervan zal in maart gereleasd worden en is geschreven door niemand minder dan Nielson. Met zijn verschijning gaat elk vrouwenhart sneller kloppen. Tim Douwsma is per heden exclusief te boeken bij Dutch event. Zijn tape poweract show is gevuld met nummers als bijv. “Sexy als ik Dans”, ”Een Zomeravond met jou”, “Wil je bij me blijven slapen”, “Beauty and the Brains”, “Het Gevoel” etc. etc.

 

Genre

Nederlandstalig

Duur

30 minuten

Geluid

Inclusief 

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking