Rogier van Oosterhout

0
Price
From€1.450
Price
From€1.450
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3007

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Rogier van Oosterhout boeken?

Wilt u Rogier van Oosterhout boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Rogier van Oosterhout vindt u op deze pagina. Wilt u Rogier van Oosterhout direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Presentator

De afgelopen jaren mocht Rogier als presentator het publiek opwarmen bij concerten van Guus Meeuwis, reisde het land door met Sterren on Tour, en was gastheer bij tal van andere grote en kleinere evenementen. Van festival tot 90’s-Events, Hollandse avonden tot het 15-jarig bestaan van een manege.

Dagvoorzitter

Ook bedrijven doen geregeld een beroep op hem. Als dagvoorzitter was hij betrokken bij bedrijfsevenementen van uiteenlopende organisaties als Philips, Carglass en Miele. Daarbij houdt hij niet alleen de sfeer scherp in de gaten, vaker levert hij ook een inhoudelijke bijdrage aan dit soort bijeenkomsten. Als dagvoorzitter vertaalt hij complexe onderwerpen naar een voor iedereen te begrijpen niveau. Nooit volgens een vast stramien en altijd met oog en oor voor wat er in de zaal gebeurt. En, niet te vergeten: met humor.

Hoe vaak maakte jij al mee dat een dagvoorzitter / gespreksleider het proces begeleidde zonder te voelen wat er werkelijk gaande was?

Genre

Presentator

Duur

4 uur

Geluid

Exclusief 

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking