Raymon Hermans

0
Price
From€1.800
Price
From€1.800
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2535

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Raymon Hermans boeken?

Wilt u Raymon Hermans boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Raymon Hermans vindt u op deze pagina. Wilt u Raymon Hermans direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Raymon Hermans wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Al snel was het duidelijk: Raymon Hermans is een geboren artiest. Met de tracks “M`n Favoriet” en “Hypnose” scoort Raymon Hermans in 2016 twee hit-singles in het land waarmee zijn doorbraak een feit is. De pakkende tracks met stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s en ze leveren in korte tijd miljoenen streams op.

De daaropvolgende singles worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren verder “Fenomeen “, ” Nu of Nooit” en “Al Laat” in de hitlijsten. In oktober 2017 verschijnt het langverwachte zelfgeschreven debuutalbum “M`n Favoriet”. Met de single van het album gevallen was Raymon te gast in het AVROTROS NPO1 TV-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein. Met bij elkaar 25 miljoen streams op Spotify en YouTube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.

Inmiddels heeft Raymon Hermans zo’n 250 optredens per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland waaronder bekende festivals zoals Dutch Valley, Intents Festival, Wish Outdoor, Rebirth Festival, Paaspop en 7th Sunday en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Gran Canaria, Salou en Mallorca.

Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn tracks M`n Favoriet, Nu of Nooit, Hypnose & Fenomeen, Gevallen worden bij iedere show volop meegezongen!

Genre

Nederlandstalig

Duur

30 minuten

Geluid

Inclusief tot +/- 350 personen

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking