Nighttrain

0
Price
From€3.950
Price
From€3.950
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3032

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Nighttrain boeken?

Wilt u Nighttrain boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Nighttrain vindt u op deze pagina. Wilt u Nighttrain direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Een flexibele band die zich aanpast aan de sfeer van uw evenement! Het altijd dansbare en heerlijke repertoire komt vol passie ten gehore. De lekkerste songs van toen en nu uit Soul, Pop, Dance en Disco. Nighttrain denkt graag met u mee over de perfecte invulling van uw feest. What you see is what you get!

Twee spetterende blazers, een sterke ritmesectie, drie super vocalisten, een spectaculaire lichtshow en adembenemend geluid staan garant voor een absolute top show. Alles op het podium wordt netjes met zwart doek afgedekt en de gehele achterzijde wordt gestileerd door een zwarte backdrop. Zo is iedere locatie direct geschikt voor een perfecte show. Volgens kenners is dit Nederlands meest muzikale band die garant staat voor een volledig geslaagd feest! En echt alles live gespeeld! U komt de leden van deze band ook met regelmaat tegen op de bühne bij concerten van bekende Nederlandse artiesten.

Bandleden
Vocals & Percussie: Huub Janssen
Vocals: Debbie Pfeiffer
Vocals: Ruben Tarmidi
Sax: Bert-Jan de Wagenaar
Trompet: Robin Rombouts
Gitaar: Maarten Ouwenheel
Toetsen: Stef de Hond
Bass: Jens Dreijer
Drums: Niek Heijsterman

Genre

Allround

Duur

4 X 45 minuten

Geluid

Inclusief

Bezetting

9 personen

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking