Lil’Kleine

0
Price
From€15.000
Price
From€15.000
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3318

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Lil'Kleine boeken?

Wilt u Lil’Kleine boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Lil’Kleine vindt u op deze pagina. Wilt u Lil’Kleine direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Lil Kleine, beter bekend als Jorik Scholten, heeft al veel successen op zijn naam staan.

Zo brak hij in 2015 voor het eerst in binnen- en buitenland door met zijn nummer 1 hit : ‘Drank & Drugs’ en in 2016 leverde zijn album ‘WOP’ miljoenen streams op. Dit succes werd meteen doorgetrokken.

In 2017 stond zijn album: ‘Alleen‘ namelijk ruim een geheel ​​jaar in de top 10 van de Nederlandse albumcharts.

In datzelfde jaar sleepte Jorik de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act in de wacht.

‘Slechts een begin’ zoals hij zelf na afloop zou zeggen.

Zo brak zijn hit ‘Verleden Tijd‘ met Frenna zelfs een Nederlands Spotify-record met meer dan 930.000 streams in 24 uur en verkocht de Amsterdammer in mei 2019 de prestigieuze Ziggo Dome voor het eerst in de geschiedenis van Nederlandse solo rappers maar liefst twee keer uit. Daarnaast verkocht hij twee gehele tours in NL en België uit.

Een enorm succes boekte hij met zijn derde album genaamd ‘Jongen van de Straat’.

Met het verbreken van het record voor het meest gestreamde album in 24 uur en het behalen van 100 miljoen streams binnen 2 weken is Lil kleine niet meer weg te denken uit de Nederlandse scène.

Naast het behalen van het een na het andere record is Lil Kleine ook al twee seizoenen actief als jurylid bij The Voice Of Holland.

Jorik is daarnaast een joint venture met John de Mol en Talpa aangegaan genaamd New Wave. Met dit platform willen zij jongeren tussen de 15 en 24 inspireren om hun dromen na te jagen.

Recentelijk startte hij daarnaast ook zijn eigen kledingmerk JORIK waar hij al twee succesvolle collecties voor heeft uitgebracht. Maar daar blijft het niet bij, zo opende Lil Kleine zijn eigen patatzaak genaamd : ‘De Belg’ en feestcafe ‘T Lammetje.

Genre

Rapper

Duur

1 x 30 minuten

Geluid

exclusief

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking