Kim’s Pianoparty

0
Price
Price
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2905

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Kim's Pianoparty boeken?

Wilt u Kim’s Pianoparty boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Kim’s Pianoparty vindt u op deze pagina. Wilt u Kim’s Pianoparty direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

PRIJS OP AANVRAAG

Zanger en pianist Kim van Dijk is een echte muzikale duizendpoot.

Joakim Peter (a.k.a. Kim van Dijk) is inmiddels een echte veteraan in de scene. Kim startte zijn professionele carrière in Zwitserland en maakte furore als pianobar-entertainer in de rest van West Europa. Hij speelde enkele jaren in de befaamde club Crazy Piano’s, samen met o.a. Roel van Velzen, voordat hij naar Amerika vertrok om daar in de cruise industrie zijn bijdrage te leveren. Hij nam een album op met prachtige eigen composities en werkte samen met grootheden als o.a. Ton Dijkman, Rinus Gerritsen, Jaap Kwakman en Mike Schaperclaus. 

Kim’s Piano Party behelst de “next level” in piano- entertainment, zoals alleen Kim van Dijk dat kan. Muzikale hoogstandjes, in rap tempo afgewisseld met de juiste dansmuziek en meezingers. Maar ook het “introspel”, “The voice of…” en een “rockblok”(gitaar ipv piano) ontbreken niet in Kim’s Piano Party. Meer afwisseling, meer amusement, meer muziek, meer spektakel… Boeken dus!!!

3 sets van 45 minuten en evt. een inloopsetje a 30 minuten of een toegift a 15 min.

 

Genre

All-round

Duur

In overleg

Geluid

Exclusief 

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking