Jody Bernal

0
Price
From€2.000
Price
From€2.000
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2900

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Jody Bernal boeken?

Wilt u Jody Bernal boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Jody Bernal vindt u op deze pagina. Wilt u Jody Bernal direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Jody Bernal werd geboren op 12 november 1981 in Bogota, Colombia. Toen hij nog maar 6 maanden oud was werd hij geadopteerd door een Nederlandse familie en groeide op in Delft.

Nadat hij op een Spaanstalige cd het nummer ‘Que Si Que No’ hoorde besloot hij een eigen versie te gaan maken. En deed hij mee aan het Rtl4 programma Your Big Break, waar hij voor het eerst Que si Que no live heeft mogen zingen, en daarmee de finale in kwam.

Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het maar liefst 15 weken lang op nummer 1 heeft gestaan. De langst genoteerde nummer 1 hit in de Nederlandse geschiedenis, en bij onze Zuiderburen behaalde de plaat eveneens de nummer 1 positie in de Vlaamse Ultratop 50.

Met zijn single ‘La Colegiala’ scoorde Jody Bernal in 2017 een monsterhit en was hij in één klap terug. Eind 2018 was het tijd voor de opvolger en stak hij samen met Billy the Kit de ‘Macarena’ in een nieuw jasje.  Ook was hij te zien in Expeditie Robinson.

Jody is inmiddels een veelgevraagd DJ en was het afgelopen jaar te zien op vele festivals in het land, waaronder op Paaspop. Dance Valley, Dutch Valley, Matrixx Live aan de Kade, Smèrrig, etc. Jody Bernal is klaar om ook in 2019 keihard door te knallen.

Een show van Jody staat garant voor een feestje met de beste dance, classics en actuele hits in de hoofdrol. Uiteraard pakt Jody tijdens zijn set maar al te graag de mic voor zijn eigen ‘guilty pleasures’.

Genre

Dance, classics en hits

Duur

60 minuten

Geluid

Exclusief 

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking