Jeffrey Kuipers

0
Price
From€1.195
Price
From€1.195
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2625

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Jeffrey Kuipers boeken?

Wilt u Jeffrey Kuipers boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Jeffrey Kuipers vindt u op deze pagina. Wilt u Jeffrey Kuipers direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits ‘Alles wat je zei’, ‘Ware Liefde’ en ‘Wat je zegt’.

In 2007 scoort Jeffrey Kuipers een grote kroegenhit met zijn single ‘Ware liefde’. De aanvragen voor optredens stromen binnen en La Kuipers weet een grote schare fans aan zich te binden door zijn uitgesproken manier van doen, en zijn sterke stem. Mei 2015 brengt de zanger voor het eerst in zes jaar weer een single uit. Met ‘Overdonderd’ maakt hij zijn retour naar de Nederlandse podia. Zomer 2017 wordt Jeffrey gevraagd te zingen tijdens AvroTros Muziekfeest op het Plein gevolgd door Dutch Valley in 2018. Ook staat hij dat jaar in het voorprogramma van Tino Martin in de Ziggo Dome.

In mei 2019 start Jeffrey Kuipers met #projectmollie. De eerste single van dit twaalf maanden durende project beleeft zijn release op 1 mei 2019 en heet ‘Alsof ik niets weet’. Jeffrey Kuipers presenteert zich met een volwassen sound die past bij een ervaren entertainer en vocalist.

 

Genre

Nederlandstalig

Duur

1 x 30 minuten

Geluid

incl. tot +/- 350 pers

Bezetting

1 persoon 

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking