Freek van Daal

0
Price
From€950
Price
From€950
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3060

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Freek van Daal boeken?

Wilt u Freek van Daal boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Freek van Daal vindt u op deze pagina. Wilt u Freek van Daal direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Zanger-gitarist en liedjesschrijver Freek van Daal brengt voor iedere gewenste sfeer het juiste repertoire! Hij neemt je geheel live, slechts met gitaar en zang, mee in drie unieke belevingen:

De Hussel, samen een feestje maken! Bekend van Evers Staat Op, Radio 538 en Radio Veronica Inside. Hij zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje en het publiek gaat raden om welke nummers het gaat. Een hilarisch, interactief en gezellig moment waarbij uit volle borst meegezongen gaat worden. Een feestje!

Sier Je Bruiloft, geniet bij de ceremonie van b.v. ‘je eigen trouwliedje’ (bekend van Married At First Sight. RTL4). Of geniet van bekende mooie liefdevolle liedjes, natuurlijk in overleg. De Hussel zorgt bij het diner of feest weer voor interactie en gezelligheid!

Relaxte Achtergrond Muziekjes, waarbij je gewoon nog lekker met elkaar kunt kletsen.  Een heerlijk relaxed muzikaal behangetje, wat niet in de weg zit maar je mist als het er niet is! Eventueel mobiel en dus flexibel t.a.v. de plek. 

Genre

Pop

Duur

afhankelijk van concept 1×30 tot 3x30min.

Geluid

inprikken of eventueel incl klein geluid tbv 25 tot 40 pers

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking