Frans Bauer

0
Price
From€9.900
Price
From€9.900
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2760

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
Frans Bauer boeken?

Wilt u Frans Bauer boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Frans Bauer vindt u op deze pagina. Wilt u Frans Bauer direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

Frans Bauer geldt als een van de succesvolste artiesten van Nederland, maar is ook erg populair in Vlaanderen. Hij onderscheidt zich door zijn herkenbare stem en zijn typische levenslied-nummers. Zijn optredens staan bekend als oergezellig, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.
Pas negen jaar oud brengt Frans zijn eerste single uit waarmee hij zelf langs de deuren gaat om deze aan de man te brengen. Als producenten Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zich met zijn carrière bezig gaan houden gaat het snel. De single Als sterren aan de hemel staan wordt een enorme hit en Frans wordt direct omarmd door een breed publiek. Zijn eerste tour in 1995 Live in Concert is een daverend succes en niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp. Ook in Duitsland hebben ze onze Frans ontdekt en met het Duitstalige album Liebesbriefe breekt hij er in 1996 door. Het jaar erna gaat Frans een samenwerking aan met Marianne Weber. Dit blijkt een gouden zet want van het eerste album komt de single De Regenboog die een enorme hit wordt. En het succes dendert voort. Frans heeft inmiddels zo’n grote schare fans dat een optreden in Ahoy niet kan uitblijven. Zijn eerste show in 1998 wordt twee maal door de TROS op tv uitgezonden en is met meer dan twee miljoen kijkers een waar kijkcijferkanon! Inmiddels staat zijn wassen beeltenis al geruime tijd in Madame Tussaud, zijn veel van zijn albums goud of platina en mag hij in zowel 2000 als 2001 de publieksprijs voor Beste Zanger van het Jaar in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij en wordt hij in april van dat jaar door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!

Genre

Nederlandstalig

Duur

30 minuten

Geluid

Inclusief

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking