Familie Mutsaers (De Druiventros)

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2869

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

  • Breed scala aan artiesten
  • Ontvang direct een reactie
  • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
  • Altijd de laagste prijs garantie
Familie Mutsaers (De Druiventros) boeken?

Wilt u Familie Mutsaers (De Druiventros) boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van Familie Mutsaers (De Druiventros) vindt u op deze pagina. Wilt u Familie Mutsaers (De Druiventros) direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

De familie bestiert al zo’n 45 jaar ‘Hotel de Druiventros’. Maar nu door coronacrisis de horeca flink in de verdrukking heeft gebracht, wil de familie Mutsaers, nu toch ook zelf hun trotse bezit een flinke vaccinatie geven om de toekomst weer veilig te stellen. Het restaurant wordt verbouwd en krijgt een nieuw concept…..maar ja, welk concept? Mieke wil graag een fondue restaurant, Ad en dochter Janny willen graag gaan voor het BBQ & Beer concept en schoonzoon Rob ziet het meeste in een All You Can Eat -idee. Welk concept het gaat worden is nog de vraag en de meningen zijn hier erg over verdeeld. Toch start de familie direct met de verbouwing van het restaurant, Julius is hier niet blij mee en laat dat ook duidelijk weten aan de familie. Daarnaast gaan Frank en Rogier aan de slag met de styling van het restaurant voor het fondue restaurant. Hoe zal de samenwerking met Mieke verlopen? Want Mieke beslist al vele jaren zelf hoe alles geregeld moet worden in het restaurant.

 

Genre

Zakelijke aanvragen/boekingen

Bezetting

1 tot 4 personen

Prijs inclusief

  • Reiskosten
  • Boekingskosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

  • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
  • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
  • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
  • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking