DJ Michelski

0
Price
From€695
Price
From€695
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3313

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
DJ Michelski boeken?

Wilt u DJ Michelski boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van DJ Michelski vindt u op deze pagina. Wilt u DJ Michelski direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

DJ Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround Party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend, nog steeds trendsettend. Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jarenlang over na zal praten. Begonnen als klassieke après-ski-dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden. De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 4.0. Hij laat het publiek springen, zingen en uit hun dak gaan op de hits van nu, toen en de toekomst.

Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende après-ski nummers, mixer en samensteller van 19 delen van de succesvolle après-skihut compilatie cd’s (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht). Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks.

Ervaring als dj genoeg we noemen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Après-skihut Rotterdam, Feestcafé de Kapitein Breda, Eisbar Kirchberg,  Zwarte Cross festival, resident dj Go Après Ski, Dutch Valley festival etc. etc. Overal waar Dj Michelski komt is het feest en gaat het dak eraf! Dubstep, House, Moombahton en dan via wat discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en carnavalsmuziek. Het kan gewoon en je kan er alleen over meepraten als je het zelf ervaren hebt!

Genre

Allround DJ 

Duur

5 uur

Geluid

Exclusief 

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking