DJ Jarnoo

0
Price
From€695
Price
From€695
Naam*
E-mailadres*
Datum*
Vragen?
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3248

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

 • Breed scala aan artiesten
 • Ontvang direct een reactie
 • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
 • Altijd de laagste prijs garantie
DJ Jarnoo boeken?

Wilt u DJ Jarnoo boeken bij Dutch Event voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent voor zowel besloten als openbare evenementen. Alle informatie en de mogelijkheden voor het boeken van DJ Jarnoo vindt u op deze pagina. Wilt u DJ Jarnoo direct boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78

U zoekt een DJ, maar wat verwacht u van deze DJ?

Een DJ bepaald de sfeer en grotendeels het succes van uw evenement of feest. De DJ is op dat moment de rode draad en het visitekaartje van uw evenement of feest.

DJ Jarnoo is één van de beste allround DJ’s en sfeermakers van Nederland. Hij beheert alle disciplines het draaien, sfeer maken, entertainen en zeker ook het presenteren. DJ’s die niet durven praten, niet verstaanbaar zijn en stil met hun koptelefoon op staan zijn er inmiddels meer dan voldoende.

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ. Maar vooral ook gastvrije allround feest DJ, presentator, zanger & entertainer met een brede muziekkennis. Die in de loop der jaren met zijn goede presentatie, radio- stem, de juiste platenkeuze en zijn voelertje weet wat het publiek wil. Dan is DJ Jarnoo de beste keuze.

DJ Jarnoo is te boeken voor ieder evenement waarbij muziek gewenst is. Hij is van alle muziekmarkten thuis. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, feestcafé, bruiloft, schoolfeest, sportwedstrijd, privé aangelegenheid of discotheek; DJ Jarnoo weet van iedere feestgelegenheid een gegarandeerd succes te maken.

 

Genre

Allround DJ

Duur

5 uur

Geluid

Exclusief 

Bezetting

1 persoon

Prijs inclusief

 • Reiskosten
 • Boekingskosten

Prijs exlusief

 • 9% BTW-kosten
 • 7% BUMA-kosten
Waarom bij Dutch Event boeken?

Dutch Event verzorgt al vanaf 2004 volledige programmeringen en losse boekingen voor zowel horeca als privé evenementen in binnen- en buitenland. De juiste programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en DJ’s is wat een evenement tot een succes maakt. Ons professionele en ervaren team helpt u graag met het adviseren van het passende entertainment voor uw evenement.

Wij garanderen altijd de beste prijs met een enorm breed scala aan artiesten. Daarnaast zijn onze betrouwbare medewerkers 24/7 bereikbaar. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dutchevent.nl of bel direct +31(0)73 64 404 78.

 • Het meest uitgebreide aanbod van artiesten en entertainment
 • Ontvang direct een reactie op uw boekingsaanvraag
 • Onze ervaren medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen
 • Altijd de laagste prijs garantie

Proceed Booking