Rocket Agency en Dutch Event bundelen hun krachten!

Vanaf 1 juni 2022 gaan de vier toonaangevende bedrijven in de Artiesten – en evenementenbranche verder onder één vlag. Door de krachten samen te bundelen ontstaat er een breed gerichte marktpartij, met de focus op ontwikkeling van creatief talent en hoogwaardige events.

Rocket Agency is het voormalige Total Rocket Management en maakt al jaren onderdeel uit van de Rocket Group. Al meer dan 40 jaar worden door Rocket Agency prominente artiesten, exclusief en betrouwbaar, vertegenwoordigd. Geert Hoes (directeur Rocket Agency) “Door de fusie verbreden we direct ons aanbod voor de creatieve opdrachtgevers. Door de gebundelde krachten zijn we in staat in nieuwe diensten te ontwikkelen. Er is een nieuwe tijd aangebroken, met nieuwe uitdagingen, maar zeker ook heel veel nieuwe kansen. Waar de markt vraagt om een breed aanbod voorziet de combinatie van artiesten van Rocket Agency, Dutch Event en Favor Bookings dat”.

Jeroen Rosenberg, mede-eigenaar van de fusie partij, organiseert buiten zijn boekingsbureaus o.a. al sinds jaar en dag evenementen. “We beschikken straks over alles wat nodig is om elk evenement – van welke omvang dan ook – tot een grandioos succes te maken. Naast de directe toegang tot de middelen, beschikken we over een nieuwe schat aan creativiteit. Vaak betreft dit slechts woorden, maar we onderschrijven dat met aantoonbaar bewijs. Van een zakelijke incentive, een besloten party, of het allergrootste publieksevenement, zowel in het binnen- als buitenland: we ontzorgen de opdrachtgever volledig.”

De aankomende tijd houden wij u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recente reacties

    Proceed Booking