De Druiventros

D'r Op of d'r Onder!

De Druiventros

D'r Op of d'r Onder!

Vanaf dinsdag 27 april is het zo ver: de eerste aflevering van de Druiventros: D’r op of d’r onder. In deze aflevering ontmoet topchef Julius Jaspers de familie Mutsaers-Zoontjes in hun familiehotel.

De familie bestiert al zo’n 45 jaar ‘Hotel de Druiventros’. Maar nu door coronacrises de horeca flink in de verdrukking heeft gebracht, wil de familie Mutsaers, nu toch ook zelf hun trotse bezit een flinke vaccinatie geven om de toekomst weer veilig te stellen. Het restaurant wordt verbouwd en krijgt een nieuw concept…..maar ja, welk concept? Mieke wil graag een fondue restaurant, Ad en dochter Janny willen graag gaan voor het BBQ & Beer concept en schoonzoon Rob ziet het meeste in een All You Can Eat -idee.

Contact

Algemeen

Voor overige zaken omtrent zaken Druiventros, kunt u vrijblijvend contact opnemen via e-mailadres info@dutchevent.nl. Wij streven er naar om uw email zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Algemeen
Dutch Event
info@dutchevent.nl

Pers / Zakelijk

Voor pers gerelateerde- of zakelijke aanvragen kunt u contact op nemen via jeroen@dutchevent.nl. Wij streven er naar om uw email zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Pers / Zakelijk
Jeroen Rosenberg
jeroen@dutchevent.nl

TOP