Corendon & Dutch Event presenteren Artiestenreis 2022

Corendon organiseert wederom i.s.m. Dutch Event uit Tilburg een geweldige artiestenreis naar het 4-sterren hotel Kunuku Aqua Resort in Sint Willibrordus. Oergezellige feestavonden met artiesten als Wolter Kroes, Danny de Munk, Alex, Henk Dissel, Frank Smeekens, Rene Schuurmans, Jordy van den Boer en DJ Coenio. Boek deze bijzondere Ultra all-inclusive reis nu voor 1345 euro p.p. Vertrek vanaf Amsterdam. En natuurlijk wederom het grote succes van de Druiventros: D’r op of d’r onder

Volop muziek, prachtige zwembaden, witte zandstranden en heerlijk weer. In Samenwerking met Corendon, presenteert Dutch Event opnieuw een onvergetelijke muziekreis naar het altijd zonnige Curaçao, met vertrek op 25, 26 of 27 maart 2022. Het feestgehalte is tijdens deze 9-daagse reis hoog. Zo geniet je van een verblijf op basis van Ultra All Inclusive in het fijne Kunuku Aqua Resort. Dé plek om lekker mee te zingen en dansen met je favoriete artiesten. Een heerlijke cocktail mag daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Ook dit keer hebben wij optredens van topartiesten voor je in petto. Wolter Kroes, Danny de Munk, Henk Dissel, Alex, Rene Schuurmans, Frank Smeekens e Jordy vd Boer onder begeleiding van dé party-dj van Nederland; DJ Coenio… Ze zijn allemaal van de partij. En speciaal voor jou als gast van deze artiestenreis zijn 3 spetterende en exclusieve feestavonden inbegrepen. Boek snel en beleef 9 dagen lang een heerlijke vakantie vol zon & goede muziek op dit fantastische Caribische eiland.

www.corendon.nl/artiestenreizen

Iedere dinsdag avond kunnen we weer genieten van de familie Mutsaers/Zoontjens in ‘de Druiventros: D’r op of d’r onder’. Deze Brabantse familie met hun hart op de goede plek krijgen in dit programma de kans om in samenwerking met topchef ‘Julius Jaspers’ hun restaurant op te pimpen. Door de coronacrisis die de horeca flink in de verdrukking heeft gebracht, wil de familie Mutsaers, nu toch ook zelf hun trotse bezit een flinke vaccinatie geven om de toekomst weer veilig te stellen. Het restaurant wordt verbouwd en krijgt een nieuw concept…..maar ja, welk concept? Mieke wil graag een fondue restaurant, Ad en dochter Janny willen graag gaan voor het BBQ & Beer concept en schoonzoon Rob ziet het meeste in een All You Can Eat -idee. Welk concept het gaat worden is nog de vraag.. Voor aanvragen, familie Mutsaers zit exclusief bij Dutch Event!

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Dutch Event medewerkers.

+31(0)73 644 0478

info@dutchevent.nl

Waarom Dutch Event?

  • Breed scala aan artiesten
  • Ontvang direct een reactie
  • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
  • Altijd de laagste prijs garantie