Vinzzent

Vinzzent
Vinzzent is sinds zijn deelname aan het Nationaal songfestival in 2010 erg gegroeid in de Nederlandse muziekwereld. Met hits als “Dromendans”, “Dansé Dansé” en “Groen” heeft hij zich bekend gemaakt onder de studenten en het uitgaanspubliek. Met zijn hit Dromendans wordt Vinzzent veel bekeken op YouTube (meer dan 5 miljoen keer) en ook verschijnen er verschillende parodieën van. Ook in de buitenlandse vakantieoorden blijft het nummer niet lang onbekend, DJ’S Coen en Sander hebben van het nummer een ware hype gemaakt. Het nummer heeft daardoor een gouden status bereikt! Vinzzent heeft een energieke persoonlijkheid en neemt zo het publiek makkelijk mee in de sfeer van de avond!   Bent u erin geïnteresseerd om Vinzzent te boeken, neem dan contact met ons op!  
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Meer informatie

 

 

Vinzzent is in een muzikale familie opgegroeid en was al van jongs af aan bezig met muziek. Hij is zich gaan verdiepen in songwriting, zang en ook heeft hij gekeken hoe het was als studiotechnicus, maar uit alles kwam toch zang. Na een aantal jaren focus te hebben gelegd op het zingen heeft Vinzzent zich goed kunnen ontwikkelen. Hij kan zijn zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers nu met een zuivere stem en goede sfeer overbrengen op het publiek!

 

In 2006 heeft Vinzzent een nieuw nummer uitgebracht “laat me gaan”, dit nummer sloeg goed aan en is nog steeds een favoriet onder als zijn fans. In 2007 heeft Vinzzent tijdens zijn debuut album presentatie het eerste exemplaar van “Een leven lang verliefd” ontvangen van Rob de Nijs. Dit album sloeg erg aan bij zijn fans en naast dat bereikten twee nummers van het album de officiële hitlijsten. In 2010 had Vinzzent zijn deelname aan het Nationaal songfestival, hij kreeg helaas niet de kans ons land te vertegenwoordigen maar het publiek koos hem als winnaar. In 2012 is Vinzzent te gast geweest in het tv-programma “De zomer voorbij” en heeft hij een nieuwe single “Niet morgen maar vandaag” uitgebracht. Ook in 2013 komt Vinzzent met een nieuwe single “De liefde leeft in mij”. Vinzzent was er nog niet klaar mee en brengt ook in 2014, 2015 en 2016 nog 5 singles uit.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=q8AKb9h4-3M