Henk Dissel

Henk Dissel
Henk Dissel is met zijn 26 jaar een graag geziene artiest in de Nederlandse scene. Hij is in 2007 begonnen in de muziekwereld. Hij is in 2008 bekend geworden door zijn deelname aan de TROS sterren.nl Academy waar hij het nummer ’10 seconden later’ uit bracht. Na zijn verschijning bij TROS heeft Henk het er niet bij laten zitten, hij bracht het jaar daarop het nummer ‘Ik wil jou’ uit wat al snel belandde in de single top 100. In 2012 mocht Henk optreden tijdens de halftime show bij de Toppers, hij heeft hier in een volle ArenA mogen staan. Nu, 2017, heeft Henk zijn eigen uitverkochte show in de Heineken Music Hall ter ere van zijn 10-jarig jubileum als zanger. “Een droom die uitkomt”. Met ongeveer 250 optredens per jaar is Henk Dissel een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Henk Dissel is daarmee een graag geziene artiest en weet menig hart te veroveren met zijn optredens.   Bent u erin geïnteresseerd Henk Dissel te boeken, neem dan contact met ons op!
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Meer informatie

Henk Dissel heeft op vele grote festivals zoals Dutch Valley gestaan en ook bij concerten als De Toppers is hij veel geweest.

Henk Dissel heeft sinds 2009 elk jaar minimaal één nieuw nummer uitgebracht, waarvan elk nummer in de single top 100 is gekomen. Ook had hij daartussen een paar uitschieters, zoals het nummer ‘De bom’ wat 10 weken in de single top 100 heeft gestaan en ‘Lange nacht’ wat maar liefst 17 weken in de single top 100 heeft gestaan.

Duidelijk is dat Henk Dissel alleen nog maar gaat groeien en op de vooravond van een landelijke doorbraak staat!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AGZk55AUdNA