Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer
  Pyromania Collective : Buren van de Brandweer exclusief bij Dutch event te boeken Sinds de zomer van 2014 deelde de Buren van de Brandweer het podium met o.a. Puinhoop Kollektiv, Feestdj Ruud, Darkraver en vele andere grootheden. De act bestaat uit 2 energieke dj’s en host laten het publiek al snel vlamvatten wanneer de eclectische mix van hiphop tot trap en nog een tikkeltje ranziger snel en naadloos door de mengtafel wordt gepompt. BVDB staat garant voor een uur lang interactiever chaos. Trots dat ook de Buren van de Brandweer (BVDB) exclusief te boeken zijn bij Dutch event !!! Afgelopen Carnaval 2017 maakte zij een succesvolle Anthem voor Udenhout  “Pilskes voor de vat” welke gelijk één van de meest gedraaide carnavalsplaten werd. De eerste EP laat niet lang meer op ze wachten en Dutch event zal als eerste deze releasen op het internet.    
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Meer informatie

Pyromania Collective : Buren van de Brandweer

Sinds de zomer van 2014 deelde De Buren van de Brandweer het podium met onder anderen The Partysquad, Mental Theo, FeestDJRuud en LNY TNZ. De act bestaande uit 2 energieke DJ’s en host gekleed in rode pakken laten het publiek al snel vlamvatten wanneer de eclectische mix van Urban, EDM en hardere stijlen snel en naadloos door de mengtafel wordt gepompt. BVDB staat garant voor een uur lang interactieve chaos.
Zuurstof, temperatuur & brandstof is nodig om iets te laten ontvlammen. Bij deze pyromanen uit zich dit in confetti, energie & chaos. Met de studio naast de kazerne weten zij precies wanneer ze kunnen toeslaan. Afgelopen seizoen ontvlamde zij de dikste clubs van Nederland en diverse festivals